Circulaire Tour BKGroen en Hodes gaat niet door

15 april 2019 11:29

De circulaire tour die vanuit Hof van de Toekomst voor donderdag 18 april gepland stond gaat niet door. Op dit moment zijn er onvoldoende aanmeldingen vanuit ondernemers.

Renée Kleywegt, projectleider innovatie bij gemeente Hof van Twente, licht toe: “Uiteraard geven we vooruitstrevende bedrijven uit de Hof als Hodes en BKGroen graag een podium om te vertellen hoe ze “grote thema’s” als duurzaamheid en circulariteit in de praktijk brengen, maar blijkbaar is dat voor onze ondernemers nu niet het moment. De insteek van Hof van de Toekomst is dat we niet te lang plannen maken, maar vooral in de praktijk willen testen waar behoefte aan is en waar niet. Dan kan het zijn dat er af en toe iets doorschuift naar een ander moment, dat hoort erbij.” De ondernemers die zich hebben aangemeld zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ondernemers die alsnog graag willen kijken of in gesprek willen bij de genoemde bedrijven kunnen contact opnemen met de bedrijven zelf om een afspraak te maken.
Het Ondernemersplatform Hof van Twente werkt samen met het college aan een economisch sterk Hof van Twente. Eén van de actuele thema’s is circulariteit. Meer informatie op www.hofvantwente.nl/hofvandetoekomst

Hof van de Toekomst

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/04/artikel/circulaire-tour-bkgroen-en-hodes-gaat-niet-door-3560.html