Oproep Beurs “Stappen (zetten) bij Dieka!”

23 juli 2019 09:22

Zaterdag 5 oktober vindt de informatieve beurs “Stappen (zetten) in Dieka” plaats in uitgaanscentrum Dieka in Markelo. In dit artikel informeren wij u over deze beurs.

Zaterdag 5 oktober van 10.00 - 15.30
Beurs “Stappen (zetten) bij Dieka!”
Alles over asbest, energie en duurzaamheid

Op de beurs staan de thema’s asbest, energie en duurzaamheid centraal. We staan met elkaar voor een enorme uitdaging in Hof van Twente. Dat kunnen we niet alleen, we hebben elkaar nodig om stappen te zetten. De beurs helpt hierin, doordat we een podium willen geven aan initiatieven (bedrijven, organisaties, inwonersinitiatieven, overheden) die zich inzetten op het gebied van asbest, energie en duurzaamheid.

Opzet

De beurs op 5 oktober wordt een bijeenkomst voor iedereen die zich bezig houdt met asbest, energie en duurzaamheid en zich wil presenteren aan de inwoners van de Hof. In Dieka is genoeg ruimte om een grote informatiemarkt te houden inclusief ruimte voor lezingen over de onderwerpen. Er zal genoeg te doen zijn voor jong en oud. Genoeg te leren en genoeg te doen!

De dag is een samenwerking van de gemeente Hof van Twente en Hofkracht (het inwonersplatform in de gemeente over duurzaamheid).

Meedoen?

We hebben inmiddels 167 bedrijven, organisaties en lokale initiatieven uitgenodigd zich te presenteren op de beurs. Deze organisaties hebben een uitnodiging ontvangen, omdat wij weten dat zij affiniteit hebben met de onderwerpen asbest, energie en duurzaamheid.

Hebt u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u zich toch graag presenteren op de beurs? Als u affiniteit hebt met een van de onderwerpen die centraal staan op de beurs, dan bent u van harte welkom.

Wij hopen dat u ook wilt bijdragen aan deze dag. We bieden deelname op de beursvloer kosteloos aan. Wel vragen we een kleine bijdrage voor de onkosten van de dag (lunch en consumpties). Bij interesse om deel te nemen, kunt u het formulier via deze link invullen. Wilt u ons uiterlijk 27 juli a.s. laten weten of u wilt deelnemen aan de beurs?

Vragen?

Voor vragen over de beurs, kunt u contact opnemen met Carla Jorritsma via c.jorritsma@hofvantwente.nl of telefonisch: 0547 – 858585.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie! En graag tot 5 oktober!

Beurs “Stappen (zetten) bij Dieka!”

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/07/artikel/oproep-beurs-stappen-zetten-bij-dieka-3639.html