Startersprijs Midden Twente weer van start

In 2020 gestart in Borne, Hengelo of Hof van Twente? Dan maak jij kans op de Startersprijs Midden Twente!

Iedereen die in 2020 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2021. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat jouw product of dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is het aanmeldformulier invullen op www.startersprijsmiddentwente.nl.  

Prijzen

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden én winnaar. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere genomineerden elk € 1.000,-. Ook krijgen zij 10 uur coaching door ervaren ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. De organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking Startersprijs 2020 en 2021

Op maandagavond 15 november 2021 wordt in De Reggehof in Goor de winnaar bekend gemaakt. Tijdens deze avond wordt ook de Startersprijs van 2020 uitgereikt, omdat de uitreiking vorig jaar vanwege de coronacrisis niet plaats kon vinden.

Aanmelden

Ken je iemand die in 2020 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die starter die wij zoeken? Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2021.

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met ROZ, tel: 074 241 5100.