Informatiebijeenkomst Energiefonds Hof van Twente 

De gemeente Hof van Twente stelt sinds vorig jaar 400.000 euro beschikbaar voor verduurzaming door bedrijven, instellingen, verenigingen en energiecoöperaties. Via een speciaal Energiefonds kunnen zij minimaal € 5.000 en maximaal € 50.000 lenen bij de gemeente voor investeringen in duurzame projecten.

Het geld is bedoeld voor de realisatie van duurzame projecten, zoals het plaatsen van zonnepanelen, LED-verlichting of isolatie. Alle organisaties met een KvK-nummer gevestigd in de gemeente Hof van Twente kunnen in aanmerking komen voor de lening. Zelf dragen de aanvragers ook een deel van de investering: 25% voor de eerste € 25.000 en 50% voor de volgende € 25.000 euro. Voor de lening worden geen afsluitkosten gerekend en tussentijds aflossen kan boetevrij!

De eerste bedrijven hebben hier inmiddels gebruik van gemaakt, maar is er nog ruimte voor nieuwe aanvragen! Bent u dus ondernemer, of bent u betrokken bij een maatschappelijke instelling (sportvereniging, culturele instellingen etc.) en wilt u meer weten over het Energiefonds en de leningen die worden verstrekt? Kom dan naar de kennisbijeenkomst!

  • Wanneer: donderdag 30 juni, 08.30 uur – 10.00 uur 
  • Waar: ‘t Hoogspel, Bornsestraat 1 te Delden
  • Aanmelden: Dit kan door een mail te sturen naar y.vandepeppel@energiefondsen.nl.

Deze bijeenkomst wordt samen met de gemeente Borne georganiseerd, omdat deze gemeente beschikt over eenzelfde soort Energiefonds. Kijk ook op www.hofvantwente.nl/energiefonds voor meer informatie.