Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2022 bekend!

Dit is een persbericht namens de ROZ groep

Ook dit jaar reiken de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente de Startersprijs Midden Twente uit aan de beste starter. De genomineerden zijn bekend: Cirqll uit Borne, Insyte technology uit Hengelo, Podcast in de klas uit Hengevelde, SMAAK28 uit Hengelo en Studio LDE uit Delden.

“In mei zijn we samen met de gemeenten actief gestart met de zoektocht naar starters die in 2021 met hun bedrijf zijn begonnen, om hen te wijzen op deze prijs”, vertelt Paul Jansman, ondernemersadviseur bij ROZ en verantwoordelijk voor de organisatie van deze prijs. “Aanmelden was mogelijk tot half augustus. De jury heeft de 45 aanmeldingen gescreend, is bij een aantal ondernemers op bedrijfsbezoek geweest en heeft vervolgens deze shortlist met de genomineerden bepaald”. 

De jury bestaat uit Ilse Visscher (Wijngaard Hof van Twente), Robin Geerdink (Rabobank), Hans Lesscher (Odin Groep), Tijn Leussink (Leussink Retail Groep) en Gerben Lievers (ondernemer/groei architect). Meer info over de prijs: www.startersprijsmiddentwente.nl.  

Uitreiking

Op maandagavond 14 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Starterscafé in de Schouwburg Hengelo. Deze avond wordt georganiseerd door ROZ, Rabobank en de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. Meer informatie over het programma van het Starterscafé en aanmelden via www.rozgroep.nl/starterscafe2022.