Week van de Ondernemer 2022

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 november vieren we de Week van de Ondernemer in gemeente Hof van Twente. Een week om alle ondernemers in het zonnetje te zetten. Bekijk hieronder het programma. Tot dan!

Maandag 14 november

Starterscafé met uitreiking Startersprijs Midden Twente (19:00 - 22:30 uur)

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of kort geleden is gestart. Het is een plek waar jij andere ondernemers ontmoet, ervaringen kunt delen en een waardevol netwerk opbouwt. 

Tijdens het Starterscafé wordt ook de winnaar van de Startersprijs Midden Twente 2022 bekend gemaakt. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan de beste startende ondernemer van dat jaar. Dit jaar maken Studio LDE uit Delden en Podcast uit de Klas uit Hengevelde kans op de prijs, samen met drie andere genomineerden uit gemeente Hengelo en Borne. 

Dinsdag 15 november 

College van B&W op bedrijfsbezoek (13:00 - 17:00 uur)

Het college van Burgemeester en Wethouders bezoekt deze middag twee interessante bedrijven. We starten bij Schouten Twente in Goor die vorig jaar Nijland Food hebben genomen en zich volledig toeleggen op het maken van vegetarische producten. Daarna bezoekt het college Mercom in Goor inclusief de nieuwe initiatieven ROBUUST BOUWSTOFFEN, Tholin Bouwproducten en Prefab@home.

HofConnect (19:30 - 22:30 uur)

HofConnect is het jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Hof van Twente, waar je als ondernemer bij moét zijn! Een interessante bijeenkomst met dit jaar een clinic "Omdenken" met enkele plaatselijke praktijkvoorbeelden en uiteraard een afsluitende netwerkborrel

  • Organisatie: Ondernemersplatform Hof van Twente, samenwerking van de zes ondernemersverenigingen. 
  • Locatie: Spoolder Proeven & Proosten in Bentelo. 
  • Aanmelden: https://www.hofconnect.nl/ 

Woensdag 16 november

Impactcafé (16:00 - 19:00 uur)

Als ondernemer ontkom je er niet meer aan. Je hoeft de kranten maar open te slaan en je wordt geconfronteerd met allerlei maatschappelijke opgaven. Daar kun jij een positieve bijdrage aan leveren. Niet alleen winst maken met jouw bedrijf, maar ook meer impact creëren. Waardoor de wereld een stukje mooier wordt.

Er zijn verschillende maatschappelijke thema’s waar jij als ondernemer iets aan kunt doen. Denk aan een sociaal thema als mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt geven. Of je kunt wat doen op het gebied van duurzaamheid, het energievraagstuk of klimaat.

Wil jij met meer impact ondernemen, maar weet je niet hoe? Dan is het Impactcafé iets voor jou. Je gaat naar huis met ideeën en tips waarmee je morgen al aan de slag kunt. Op naar meer impact!

Vrijdag 18 november 

Welkom in de Hof-ontbijt (08:00 - 09:30 uur)

Ondernemers zijn de drijfveer achter onze economie en daarom zijn we blij met nieuw ondernemerschap in onze gemeente. Misschien ben je een ervaren ondernemer en ben je (relatief) nieuw in de Hof, maar misschien ben je ook wel helemaal nieuw als ondernemer en onlangs gestart. We heten je in ieder geval van harte welkom en maken graag kennis! 

Meer informatie 

Wil je meer informatie over ondernemen in gemeente Hof van Twente? Neem contact op met Berryl Michel! Telefoon: 06-19384489, e-mailadres: ondernemersloket@hofvantwente.nl of kijk op www.hofvantwente.nl/ondernemers