Gratis energieadvies voor ondernemers gemeente Hof van Twente

U bent ondernemer en wilt slim omgaan met uw geld. Maar ook met energie. Uw pand verduurzamen of juist energie duurzaam opwekken. Dat kan op meerdere manieren. Maar waar moet je als ondernemer beginnen? Waar liggen de kansen? Misschien heeft u wel een geschikt dak voor zonnepanelen. Of zijn er kansen voor energie-terugwinning in uw ventilatie. En hoe gaat u uw duurzame warmtevoorziening inrichten? Gemeente Hof van Twente wil u helpen om dit uit te zoeken met hulp van het adviesbureau Stel…!

Energiebesparingsadvies

Uw bedrijfspand(en) en interne processen verduurzamen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zelfs de kleinste maatregelen kunnen zeer effectief zijn en hoeven niet veel te kosten, soms zelfs helemaal niets. Met een integrale aanpak, waarbij de samenhang tussen alle verschillende technieken wordt benut en gebruikt, maken de adviseurs van Stel… op basis van een energiebesparingsadvies een volledige inventarisatie van alle mogelijkheden die uw pand biedt.  Zij zorgen er daarnaast voor dat de kansen ook daadwerkelijk worden benut. Zo wordt geld én energie besparen heel gemakkelijk en pakt u de kansen – en voorkomt de risico’s – die de energietransitie u biedt.

De gemeente betaalt in eerste instantie uw energiebesparingsadvies 

Een energiebesparingsadvies van Stel... kost 1.690 euro. U betaalt deze kosten alleen terug als uw onderneming meer dan 1.000 euro op de jaarlijkse energierekening bespaart. Een win-win situatie dus. Vul uw gegevens in via dit Microsoft forms document of scan de QR-code om mee te doen. Wees er snel bij want er zijn weinig plaatsen beschikbaar.