Innoveren

Twente is een ondernemende kennisregio met een sterk MKB dat voor veel werkgelegenheid zorgt. Onze innovatiekracht en verdere groei als technologische topregio is belangrijk voor een gezonde economische toekomst. 

Novel-T

Innovatieve bedrijven maken de toekomst. Dat geldt zowel voor doorbrekende startups als voor bestaande (mkb) bedrijven die willen vernieuwen. Novel-T brengt beide in versnelling, met een compleet aanbod aan programma’s, tools en directe support. 

Daarnaast biedt Novel-T vanuit hun centrale rol in het regionale innovatie-ecosysteem een directe lijn met kennis, talent, kapitaal en netwerk van andere koplopers in de markt. Daarmee zijn ze in staat je snel te voorzien in de juiste informatie, instrumenten en ingangen op het juiste moment. Dit doen ze onafhankelijk en zonder winstoogmerk vanuit een opdracht van de founders: Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Provincie Overijssel, Regio Twente en de gemeente Enschede.

Ontdek de support van Novel-T om jouw innovatie te versnellen via novelt.com. Of neem contact met ze op via onderstaande contactgegevens:

Novel-T 
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
+31 (0)53 483 6800 -  contact@novelt.com

Logo Novel-T