Innoveren

Twente is een ondernemende kennisregio met een sterk MKB dat voor veel werkgelegenheid zorgt. Onze innovatiekracht en verdere groei als technologische topregio is belangrijk voor een gezonde economische toekomst. Ook binnen de gemeente is innovatie een belangrijk onderwerp en zelfs een pijler binnen de Sociaal Economische Visie. Dat doen we onder andere vanuit Hof van de toekomst.

Kennispark Twente

Twente heeft met Kennispark Twente een innovatiecampus die innovatie kan faciliteren en versnellen. Kennispark ondersteund innovatieve startende bedrijven en zet in op gezamenlijke innovatie en een aantrekkelijk vestigingsklimaat. 

Kennispark Twente heeft een speciale portal opgericht voor MKB’ers met de wens om te innoveren. Via de Portal to Innovation wordt MKB’ers de ervaring, het netwerk, ondersteuning en hulp bij de eerste stappen op het gebied van innovatie aangeboden.

Vertegenwoordigt u een bestaand Midden- en Kleinbedrijf dat actief is in hightech systemen en materialen, energie, veiligheid, productietechnologie, gezondheidszorg, bouw, mobiliteit, agrofood, chemie en wilt u innoveren? Vertel Portal to innovation uw plannen, en zij kijken graag samen met u of uw innovatieplannen kunnen versneld kunnen worden. 

Contact Kennispark Twente

Voor meer informatie over Portal to innovation of over innovatiekredieten kunt u bellen naar 088-4440469 of mailen naar portaltoinnovation@kennispark.nl. Vragen over een innovatievoucher kunnen rechtstreeks worden gesteld aan Jantsje op de Hoek via j.opdehoek@kennispark.nl

Voor meer informatie het fonds hightech innovatie en de bijbehorende voorwaarden en procedures is te vinden op www.kennispark.nl. Voor vragen over het fonds kunt u contact opnemen met coördinator Erwin Holtland via e.holtland@kennispark.nl of 06-20746496.

Novel-T

Heb je een idee voor een startup of innovatie binnen jouw bedrijf? Wil je meer weten over financiering, zoek je samenwerking of een testlocatie voor jouw product? Blijf niet dromen, ga ervoor! Zet de eerste stap naar innovatie en stel je vraag aan één van de specialisten. De grondleggers Universiteit Twente, Saxion, Gemeente Enschede, Regio Twente en Provincie Overijssel zorgen voor een stevige basis onder Novel-T. Meer informatie via het Ondernemersloket (https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/contact-ondernemers.html )

naar website Ondernemersplein.nl

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/ondernemend-hof-van-twente/innoveren.html