Ondernemersonderzoeken

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, leefbare binnensteden, welvaart, een bruisend verenigingsleven en ga zo maar door. Als gemeente Hof van Twente zijn we er voor onze ondernemers. Tenminste, daar gaan we voor. U, als ondernemer, bent degene die beoordeelt of we dat inderdaad op een goede manier doen en wat we beter anders aan kunnen pakken. Daarom doen we mee aan ondernemersonderzoeken en voeren we ze ook zelf uit.

MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Afgelopen najaar hebben we meegedaan aan het onderzoek: ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’. Een titel die Hof van Twente uiteraard graag wil dragen. De uitkomsten daarvan verwachten we begin 2019. De resultaten worden op deze pagina bekend gemaakt. Wilt u zelf een terugkoppeling ontvangen van de resultaten? Laat dan hier uw naam en e-mailadres achter.

Onderzoek naar ondernemersvriendelijkheid & samenwerking

Een optimale samenwerking tussen gemeente en ondernemers biedt meer mogelijkheden en geeft de ondernemers meer vrijheid voor ontwikkelingen. Hoewel de lijnen tussen politiek, ondernemers en de uitvoerende organisatie kort en effectief zijn, heeft de gemeente de ambitie om nog dichter naar elkaar toe te kruipen. Gemeente Hof van Twente wil nóg ondernemersvriendelijker worden. Er is gepraat met 50 ondernemers, andere gemeenten en instanties om hier een antwoord op te vinden.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/ondernemers/ondernemend-hof-van-twente/ondernemersonderzoeken.html