Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

Een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) - voorheen GBA (Gemeentelijke BasisAdministratie) is een bewijs dat u in de gemeente Hof van Twente bent ingeschreven. Het bevat uw naam, adres, geboortedatum en geboorteplaats en, afhankelijk van het doel van de aanvraag, een aantal aanvullende gegevens. Vraag bij de instantie waarvoor u een uittreksel aanvraagt welke gegevens op het uittreksel moeten staan. U kunt een uittreksel online of bij de publieksbalie aanvragen. Als u online aanvraagt betaalt u niets en wordt het uittreksel uiterlijk de eerstvolgende werkdag verstuurd. Bij een aanvraag in de publiekshal kunt u het uittreksel direct meenemen.

Meenemen

  • een geldig identiteitsbewijs.

Kosten

Digitaal aangevraagd uittreksel BRP kostenloos
Uittreksel BRP via de publieksbalie € 7,30

Als u bij de publieksbalie een uittreksel aanvraagt verzoeken wij u om te pinnen, voor uw en onze veiligheid. Dit werkt gemakkelijk, snel en kost u uiteraard niets extra.

Aanvragen

Een uittreksel BRP vraagt u met een Digid inlogcode online aan via het digitale aanvraagformulier. U kunt het uittreksel BRP ook aanvragen door een afspraak te maken met de Publieksbalie via afspraak maken of 0547 – 85 85 85.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/paspoort-rijbewijs-en-uittreksels/uittreksel-basisregistratie-personen-brp.html