Privacy & proclaimer

De gemeente Hof van Twente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt per e-mail reageren via info@hofvantwente.nl.

Externe links

Het auteursrecht van informatie op websites buiten www.hofvantwente.nl berust bij de eigenaar van de betreffende pagina's of gegevens. Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Ondersteuning browsers

Deze website wordt ondersteund door de volgende browsers:

  • Internet explorer (versie 9, 10 en 11)
  • Firefox (versie 28 en volgend)
  • Google Chrome (versie 34 en volgend)

Google Analytics

De gemeente Hof van Twente gebruikt de analysetool Google Analytics om informatie over het gedrag en de behoeftes van bezoekers van de website te verzamelen. 

De gemeente Hof van Twente gebruikt de informatie uit Google Analytics alleen om de website te verbeteren. Wij geven deze informatie nooit aan andere partijen en gebruiken deze nooit voor commerciƫle doeleinden.

Privacy

De gemeente Hof van Twente hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over uw bezoek aan deze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische doeleinden en nooit ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons zelf verstrekt (bijvoorbeeld ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen van producten en diensten) wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie en in het kader daarvan eventuele informatie-uitwisseling met derden. Indien u via deze website op enigerlei wijze reageert, vragen wij naar uw naam en adres. Na het verwerken van uw verzoek/opmerkingen worden deze gegevens vernietigd. Als u zich aanmeldt voor een e-mail-service/mailinglijst, worden uw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending. Wanneer u zich afmeldt voor deze service, worden uw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

Veilige e-mail

Gemeente Hof van Twente gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

De gemeente Hof van Twente maakt voortdurend keuzes over de inrichting en uitvoering van onze dienstverlening. Hierbij hoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt de gemeente Hof van Twente vanaf november 2017 met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail.

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiƫntgegevens, burgerservicenummers (BSN) of andere informatie die de gemeente Hof van Twente veilig wil versturen. Dit bericht is gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan.

Meer weten over privacy?

Meer informatie over privacy vindt u op de website van het College bescherming persoonsgegevens.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/proclaimer.html