Aankondiging op digitale evenementenportaalborden

Wilt u een evenement promoten, dan kunt u reclame laten plaatsen op de digitale evenementenportaalborden die aan de invalswegen van de kernen in Hof van Twente staan. Op de portaalborden kunnen evenementen, aankondigingen van collectes, theatervoorstellingen en reclame voor verkiezingen worden geplaatst. Er kan geen reclame worden gemaakt voor commerciële doeleinden.

Voorwaarden

Uw verzoek moet minimaal 10 dagen voorafgaand aan de dag van plaatsing worden ingediend. De aankondigingen kunnen maximaal 3 weken voorafgaand aan het evenement worden geplaatst. Gemeente Hof van Twente zorgt voor het plaatsen van de aankondiging op de digitale portaalborden.

Kosten

Per plaatsing wordt € 5,00 per pagina per 3 weken in rekening gebracht. Een pagina bestaat uit 5 regels van elk 16 tekens.

Aanvragen

Reclame op de digitale evenementenportaalborden vraagt u schriftelijk aan met het aanvraagformulier. Het ingevulde aanvraagformulier kunt u per post versturen naar: Gemeente Hof van Twente – Postbus 54 – 7470 AB Goor of digitaal naar info@hofvantwente.nl.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/sport-cultuur-en-recreatie/evenement-organiseren/aankondiging-op-digitale-evenementenportaalborden.html