Gebiedsmanager

Het aanspreekpunt voor u als inwoner van het buitengebied is de gebiedsmanager.

Wat doet de gebiedsmanager?

De Gebiedsmanager fungeert als vraagbaak en als contact- en tussenpersoon in diverse projecten op het terrein van kavelruil, landschap- en natuurontwikkeling en de herinrichting van beken. Ook begeleidt hij diverse Initiatieven uit het gebied.

De gebiedsmanager heeft een belangrijke signaleringsfunctie en weet problemen te vertalen naar het niveau van de gemeentelijke overheid. Bovenal is de gebiedsmanager een vertrouwensfiguur voor u als inwoners en bedrijven.

De gebiedsmanager is als vertrouwensfiguur goed in staat een meerwaarde te realiseren daar waar samenwerking en wederzijdse dienstverlening tussen de bewoners in het buitengebied noodzakelijk en sociaal-economisch wenselijk is. Hij bemiddelt  tussen oude bewoners en nieuwkomers, tussen verschillende bedrijfstakken in het buitengebied en draagt actief bij aan de bewustwording van het profiel van de Hof van Twente, alsmede het vormgeven daaraan. Als u vragen heeft aan de gebiedsmanager dan kunt u contact opnemen met hem.

Contact met de gebiedsmanager?

De rol van gebiedsmanager is jarenlang ingevuld door Wilco Pasman. Inmiddels is Wilco in dienst getreden bij de gemeente als beleidsmedewerker Plattelandsontwikkeling. Wilco Pasman blijft aanspreekpunt en contactpersoon voor ondernemers en inwoners in het buitengebied. Het vervolg en de invulling van het gebiedsmanagement worden komende maanden nader uitgewerkt.

Heeft u vragen, plannen en/of nieuwe idee├źn, neem dan contact op met Wilco Pasman. U kunt hem bereiken via 06-28199669.

Wilco Pasman
Wilco Pasman

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/wonen/buitengebied/gebiedsmanager.html