Collectieve aanvullende zorgverzekering

U bent verplicht om een zorgverzekering voor uzelf en uw eventuele partner af te sluiten bij een zorgverzekeraar van uw keuze. Naast de basisverzekering kunt u een extra aanvullende verzekering afsluiten. De mogelijkheden van verzekeren en de hoogte van de premie verschillen per zorgverzekeraar.

Speciaal voor mensen met een laag inkomen biedt de gemeente Hof van Twente de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering ”GarantVerzorgd” af te sluiten bij zorgverzekeraar Menzis. De gemeente betaalt een deel van de premie van deze verzekering. Ook krijgt u met deze verzekering extra vergoedingen van kosten zoals bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en contactlenzen, tandarts en de eigen bijdrage voor thuiszorg. Meer informatie over deze verzekering kunt u vinden op www.Menzis.nl en op www.gezondverzekerd.nl. Voor advies of het afsluiten van een verzekering kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur contact opnemen met de Menzis Overstapcoach via telefoonnummer 088 – 2224900.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/zorg-werk-en-inkomen/laag-inkomen-er-kan-meer-dan-je-denkt/collectieve-aanvullende-zorgverzekering.html