Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS)

Asbest in uw tuin?  Projectbureau BAS helpt!

U vermoedt dat er asbest in uw tuin aanwezig is of u heeft asbest gevonden in uw tuin. Projectbureau BAS kan u helpen bij het opruimen ervan! U regelt het in 5 stappen:

  1. Bodemonderzoek
    U laat zelf een bodemonderzoek uitvoeren door een gecertificeerd bureau. Zoek hier een gecertificeerd bedrijf bij u in de buurt.
  2. Blijkt uit het onderzoeksrapport dat er teveel asbest in uw tuin aanwezig is, dan maakt u een afspraak met BAS. Het onderzoeksrapport stuurt u voorafgaand aan het gesprek naar BAS. In het gesprek hoort u wat BAS voor u kan doen.
  3. Op basis van het gesprek maakt BAS een plan van aanpak. BAS zorgt ervoor dat de grond waarin het asbest is gevonden afgegraven en afgevoerd wordt. U krijgt hiervoor nieuwe, schone grond terug. Dit kost u niets.
  4. De herinrichting van uw tuin of perceel betaalt u zelf. Als het mogelijk is, laten we schuttingpalen, bestrating, lantaarns etc. reinigen.
  5. Na het opruimen van het asbest krijgt u van BAS een brief dat uw perceel gesaneerd is.

Meer informatie?

Kijk op www.bodemasbestsanering.nl 

Direct contact:

Projectbureau Bodem Asbest Sanering
De Höfte 7, 7471 DK Goor
0547 – 85 85 85
​​​​​​​BAS@hofvantwente.nl

Projectbureau BAS (bodem asbest sanering) ruimt het asbest in de bodem op voor de provincie Overijssel en de gemeenten Wierden, Borne, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Haaksbergen, Twenterand en Hof van Twente. Inwoners en bedrijven die vermoeden dat er asbest in de bodem van hun perceel aanwezig is, nemen contact op met Projectbureau BAS.