Cliëntervaringsonderzoek

Als gemeente willen we graag weten of de hulp die u via ons krijgt inderdaad helpt in uw dagelijks leven. Hoe kunt u ons dat vertellen? U kunt meedoen met het cliëntervaringsonderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau MAGIS. De informatie vindt u hieronder.

De gemeente wil graag dat u zich zo goed mogelijk kan redden. Daarom zijn wij benieuwd wat u vindt van de hulp die u krijgt. Gemeente Hof van Twente onderzoekt dit samen met onafhankelijk onderzoeksbureau MAGIS. We waarderen het als u meedoet aan dit onderzoek. We zijn benieuwd of u tevreden bent en wat u vindt dat goed gaat. Maar ook wat anders of beter kan.

Twee korte vragenlijsten

Het onderzoek bestaat uit twee korte vragenlijsten:

  • Eén maand na het eerste gesprek met een Wmo-consulent. Deze vragen gaan over het contact en het gesprek dat u heeft gehad en het effect van de hulp die u krijgt of heeft gekregen.
  • Ongeveer zes maanden na het gesprek. Deze vragen gaan over de kwaliteit en het effect van de hulp die u krijgt of heeft gekregen. 

U heeft ongeveer 5-8 minuten nodig om elke vragenlijst te beantwoorden.

Wij bevragen u via mail of telefonisch

U kunt uw voorkeur doorgeven aan de Wmo-consulent. MAGIS is onafhankelijk. Dit betekent dat u eerlijk en anoniem antwoord kunt geven. De gemeente komt niet te weten welke antwoorden van u zijn. De gemeente ziet alleen het totaal van alle antwoorden.

Fijn als u meedoet. Zo kunnen wij met elkaar de hulp van de gemeente blijven verbeteren.

Wilt u niet meedoen? Ook dat is prima. Laat dit dan even weten aan de Wmo-consulent. Met vriendelijke groet, namens gemeente Hof van Twente, MAGIS marketing & research B.V.

Privacystatement

Uw gegevens worden door gemeente Hof van Twente met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Contactgegevens ten behoeve van het onderzoek worden geregistreerd bij de gemeente. Uw gegevens worden doorgegeven aan onderzoeksbureau MAGIS via een beveiligde methode. Dit is enkel bedoeld zodat contact gezocht kan worden m.b.t. het onderzoek, uw antwoorden worden niet gekoppeld aan uw persoonsgegevens. De privacywetgeving (AVG) is van toepassing.