Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2023 bekend!

Ook dit jaar reiken de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente de Startersprijs Midden Twente uit aan de beste starter. De genomineerden zijn bekend: A2B Energy uit Hengelo, Buitenmeesters uit Goor, Interactive X-Wall uit Hengelo, The Italian Barber uit Borne en Lisa Spikkert - Goudsmid uit Borne.

“In mei zijn we samen met de gemeenten actief gestart met de zoektocht naar starters die in 2022 met hun bedrijf zijn begonnen, om hen te wijzen op deze prijs”, vertelt Paul Jansman, ondernemersadviseur bij ROZ en verantwoordelijk voor de organisatie van deze prijs. “Aanmelden was mogelijk tot 1 september. De jury heeft de 51 aanmeldingen gescreend, is bij een aantal ondernemers op bedrijfsbezoek geweest en heeft vervolgens deze shortlist met de genomineerden bepaald”.

De jury bestaat uit Ilse Visscher (Wijngaard Hof van Twente), Robin Geerdink (Rabobank), Hans Lesscher (Odin Groep), Tijn Leussink (Leussink Retail Groep) en Nienke Westerhof (Kuhlmann Westerhof & de Kok notarissen). Meer info over de prijs: www.startersprijsmiddentwente.nl

Uitreiking

Op maandagavond 13 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Starterscafé in het Kulturhus in Borne. Deze avond wordt georganiseerd door ROZ, Rabobank en de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente.

Meer informatie over het programma van het Starterscafé en aanmelden via www.rozgroep.nl/starterscafe2023