Hans Stenvert

Contactgegevens

Hans Stenvert
Tel. 06-10011516
hstenvert@ziggo.nl 

Over mij        

Ja, ik wil!

Mijn naam is Hans Stenvert. Ik ben 56 jaar, getrouwd met Jacqueline en vader van 3 zoons (23, 23 en 21).

Wat mogen jullie van mij verwachten als ik jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand mag zijn? (Wat ik overigens een grote eer zou vinden …)

Uiteraard draait het daarbij om jullie! Jullie moeten het stralende middelpunt zijn! Van mij mag je daarbij verwachten dat ik er alles aan zal doen om dat ook zo te laten zijn.

Tijdens ons voorgesprek, enige weken voor de “grote dag”, is het mijn bedoeling in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. Ik wil allereerst gewoon graag weten wie jullie zijn, wat jullie bezig houdt. Elkaar gewoon leren kennen. Vervolgens zal ik mijn uiterste best doen om die informatie bij jullie te achterhalen die voor mij de basis kan zijn van een zo persoonlijk mogelijke speech tijdens de ceremonie. Maar ook om zodanig vertrouwen te geven dat jullie zo ontspannen mogelijk naar die grote dag toe kunnen leven. Natuurlijk, zenuwen horen er op die dag echt wel bij, maar ik zie het als mijn taak ervoor te zorgen dat jullie, maar ook familie én vrienden zich op hun gemak voelen.

Mijn stijl? Persoonlijk, met humor en interaktie waar mogelijk. Geen saaie 13-in-één-dozijn ceremonie.

Kortom, mijn uitdaging? Zorgen dat jullie samen met familie en vrienden optimaal genieten en met een grote glimlach en een warm gevoel aan de ceremonie zullen terugdenken. Willen jullie dat ook? Bel me dan voor een eerste kennismaking!

Afbeelding