Parkeren

Parkeren in de kernen

In alle kernen van de gemeente Hof van Twente kunt u gratis parkeren. Wel geldt er in het centrum van Goor op een aantal plekken een parkeerschijfzone waar u maximaal 2 uur mag parkeren. De parkeerschijfzone is ingesteld voor maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en op koopavonden tot 21.00 uur.

P+R locaties

Zowel het station in Goor als het station in Delden zijn voorzien van een gratis P+R locatie. Op beide locaties kunt u uw auto of fiets parkeren en overstappen op bus of trein.

Carpoolplaatsen

Binnen de gemeente zijn er twee carpoolplaatsen. Carpoolterrein Markelo ligt aan de Holterweg vlakbij de A1. Daarnaast is er een klein carpoolterrein aan de Oude Postweg in Goor bij de kruising van de N346 en de N347. Vlak over de gemeentegrenzen liggen ook nog twee carpoolterreinen, carpoolplaats Delden-Hengelo bij de A35 en carpoolplaats Enter bij de A1.

Grotere voertuigen en caravans

Zie voor het parkeren van grote voertuigen  de webpagina Verkeersbeleid. Informatie over het parkeren van caravans op de openbare weg vindt u op deze pagina.

Gehandicaptenparkeerkaart/gehandicaptenparkeerplaats

Informatie over de gehandicaptenparkeerkaart vindt u hier. Informatie over de gehandicaptenparkeerplaats vindt u hier.