Nieuwsbrief “Ons Buitengebied”: inloopmiddagen , verschillende updates en een terugblik op de Bijeenkomst Landbouw

De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe editie van de digitale nieuwsbrief “Ons Buitengebied” verstuurd. In deze nieuwsbrief is er aandacht voor de inloopmiddagen voor Bedrijfsontwikkeling, Opkoopregeling en Programma Landelijk Gebied, updates over Biogas en de Omgevingsvisie, een terugblik op de Bijeenkomst Landbouw en het koninklijk bezoek in Hengevelde.

Voor wethouder Wim Meulenkamp is het de laatste keer dat hij het voorwoord voor “Ons Buitengebied” schrijft , vanwege zijn nieuwe positie binnen de Tweede Kamer. Hij is dankbaar voor datgene dat hij de afgelopen jaren heeft mogen doen. “ Ik wens Harry Scholten veel succes en net zo veel werkplezier rondom plattelandsontwikkeling als ik heb ervaren.” 

Elke vrijdag: inloopmiddag Bedrijfsontwikkeling, Opkoopregeling en Programma Landelijk Gebied

Elke vrijdag kunt u een persoonlijk gesprek aanvragen met medewerkers plattelandsontwikkeling Wilco Pasman en/of Maarten Nieboer. U kunt in gesprek gaan over bijvoorbeeld bedrijfsontwikkelingen, andere verdienmodellen, mestvergisting of recreatie binnen uw (agrarische) onderneming. Meer informatie is te vinden in de nieuwsbrief.

Bekijk de nieuwsbrief “Ons Buitengebied” of meld u aan