Start werkzaamheden ‘De Breuker’ in Goor

Begin april start Timmerhuis Groep uit Vriezenveen in opdracht van gemeente Hof van Twente met het vervangen van een deel van het riool in de Schoolstraat voor de bouw van acht nieuwe woningen aan ‘De Breuker’ in Goor.

Bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld uit Borne is bezig met de nieuwbouw van acht nieuwe woningen aan De Breuker in Goor. De Breuker is gelegen in het verlengde van de Schoolstraat aan de parkeerplaats waar Medikamente Die Grenze en woonwinkel Thuisin Leferink gevestigd zijn.

Nieuwe riolering

Door de bouw van deze acht nieuwe woningen is een deel van de riolering in de straat niet groot genoeg om het extra water op te vangen. Om deze reden moet het riool worden vernieuwd. De nutsbedrijven leggen voor deze woningen aansluitingen aan voor elektriciteit en water. De werkzaamheden van de gemeente worden uitgevoerd door Timmerhuis Groep en de werkzaamheden van de nutsbedrijven door Visser & Smit Hanab B.V. Medikamente Die Grenze en woonwinkel Thuisin Leferink zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Planning

In de komende weken bereiden we de uitvoering voor. De planning is dat de werkzaamheden begin april starten en ze duren naar verwachting vijf weken. 

Meer informatie

Contactpersoon is de projectleider uitvoering, Martijn Harbers, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547 - 85 85 85 of per email op m.harbers@hofvantwente.nl