Aanpassingen openbare ruimte plan Rozenvelden in Goor

Door de komst van circa 70 nieuwe woningen aan de Dr. Schaepmanstraat, Oude Haaksbergerweg en de Meidoornstraat in Goor zijn aanpassingen in de openbare ruimte nodig. Het ontwerp hiervoor is klaar en deze liggen ter inzage. Op 10 april 2024 is er een inloopmoment. Reageren op het voorlopig ontwerp kan tot 17 april 2024.

Dit voorjaar start Ter Steege Bouw met de bouw van de eerste fase van circa 30 woningen. De tweede fase vindt volgens planning aansluitend plaats. Zie www.rozenvelden.nl voor de fasering. De aanpassingen in de openbare ruimte volgen de bouwfasering.

Inloopmoment

Op 10 april 2024 is er een inloopmoment van 18.30 tot 20.00 uur. Daar kunt u vragen stellen over de tekeningen aan medewerkers van de gemeente die op dat moment aanwezig zijn. U kunt ter plekke ook een reactie achterlaten. Het inloopmoment is in het Buurthuis ’t Gijmink in het gebouw van Villa 70, Lindelaan 70 in Goor.

Reageren op voorlopig ontwerp

De tekeningen voor de aanpassingen in de openbare ruimte (het woonrijp maken):

Een reactie sturen kan tot uiterlijk 17 april 2024 aan de projectleider, Martijn Harbers, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547 - 85 85 85 of per email op m.harbers@hofvantwente.nl.