MijnOverheid

Gemeente Hof van Twente verstuurt berichten digitaal naar de berichtenbox van MijnOverheid.nl. Heeft u zich daarvoor aangemeld dan ontvangt u de berichten digitaal en niet (meer) per post. 

Aanmelden voor de berichtenbox op MijnOverheid

Meldt u aan bij www.MijnOverheid.nl en maak een account aan.
 

Zet het vinkje bij gemeente Hof van Twente aan

Heeft u al een account bij MijnOverheid controleer dan bij instellingen in het onderdeel Organisatie Berichtenbox/Gemeenten of u de gemeente Hof van Twente heeft aangevinkt. Kies daarna onderaan het scherm voor Bewaren.
 

Liever per post?

Wilt u op een later moment de aanslagen toch per post ontvangen en niet meer in de berichtenbox? Dan kunt u het vinkje bij gemeente Hof van Twente weer uitzetten.  

Wat is de berichtenbox van MijnOverheid?

De berichtenbox is uw persoonlijke, digitale brievenbus. Hierin ontvangt u de post van organisaties zoals de belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Als er nieuwe berichten voor u zijn, krijgt u automatisch een melding via e-mail (alleen wanneer u een e-mailadres hebt opgegeven).
 

Wat is het voordeel van de berichtenbox van MijnOverheid?

  • Het is overzichtelijk, op één plek alle digitale post van gemeente, belastingdienst, Pensioenfonds, UWV, SVB en RDW;
  • Het is een beveiligde postbus, er raken geen stukken kwijt;
  • U kunt altijd bij uw berichten want u kunt op elke locatie en op elk moment uw post bekijken. De berichtenbox is wereldwijd benaderbaar;
  • De berichtenbox heeft 100% bezorggarantie, dus geen problemen meer met bezorging door de post;
  • Geen drukwerk op papier en daardoor duurzamer.


De berichtenbox op uw mobiel of tablet? Download de app

U kunt de post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet. Download de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD.