Melding straatmeubilair

De gemeente is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het straatmeubilair zoals banken, bewegwijzering/huisnummering, verkeersborden en prullenbakken langs gemeentelijke wegen en groen. Provincie Overijssel is beheerder van de volgende wegen in de gemeente Hof van Twente: N347, N740, N741, N752, N753, N754 en N755.

Meldingen over straatmeubilair langs gemeentelijke wegen doet u via het digitale meldformulier of via Whatsapp (06-57813491). U kunt daarbij ook eenvoudig een foto van de situatie meesturen. 

Banken

Onderhoudsgebreken aan banken kunt u melden. Herstel van de banken wordt in de onderhoudsplanning meegenomen.

Bewegwijzering/huisnummering

Onderhoudsgebreken en vernieling aan huisnummeraanduiding aan woningen, straatnaamborden en huisnummers op palen in het buitengebied blauw-witte bewegwijzering naar openbare gebouwen en toeristische bewegwijzering (bruin-wit) meldt u bij de gemeente. Herstel van bewegwijzering wordt in de onderhoudsplanning meegenomen.

Verkeersborden

Onderhoudsgebreken en vernieling aan verkeersborden meldt u bij de gemeente. Schade wordt zo spoedig mogelijk verholpen afhankelijk van de beschikbaarheid van betreffende borden. Zo mogelijk wordt de schade op de veroorzaker verhaald. 

Prullenbakken

De gemeente heeft de rol om de in beheer zijnde prullenbakken te onderhouden en te ledigen. Een melding over de onderhoudstoestand van prullenbakken en/of een volle prullenbak doet u bij de gemeente. De prullenbakken worden wekelijks geleegd.

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/meldingen-openbare-ruimte/melding-straatmeubilair.html