Meldingen openbare ruimte

De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte. Heeft u een kapotte lantaarnpaal gezien? Ligt er een stoeptegel los of is het wegdek beschadigd? Kunnen de afvoerputjes en kolken het regenwater niet meer aan? Dan horen we dit graag van u. 

Meldingen kunnen digitaal doorgegeven worden via onderstaande knop "digitaal melden".

Ook kunt u uw melding via Whatsapp (06-57813491) doen. U kunt dan een foto van de situatie meesturen. 

Soorten meldingen

Hieronder vindt u per soort melding wat u bij de gemeente kunt melden, wat u van de gemeente mag verwachten en hoe de gemeente uw melding oplost. De tijd waarin wij uw melding afhandelen is afhankelijk van het type melding en eventueel gevaar voor de omgeving. Op het moment dat wij uw melding in behandeling nemen, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging inclusief de datum waarop uw melding moet zijn afgehandeld.

Via Milieuklacht melden kunt u overlast of gevaar van geluid, geur, stof of een andere milieuverontreiniging door bedrijven en horecagelegenheden doorgeven.

Gildebor

Gildebor: het nieuwe bedrijf voor onderhoud van de openbare ruimte.

Vanaf 1 januari 2017 hebben de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en SWB het beheer en onderhoud van de openbare ruimte samengevoegd in een nieuwe organisatie: Gildebor. 

De vakmensen van Gildebor leveren voor het onderhoud van de openbare ruimte dezelfde kwaliteit als u gewend bent. Binnen Gildebor is nadrukkelijk ruimte voor het ontwikkelen en opleiden van mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. 

U herkent de medewerkers en de auto’s waarin ze rijden aan het logo hieronder. 

Het doel van Gildebor: tevreden inwoners én een nieuwe vitale organisatie waar de werknemers trots op zijn.

Meldingen over de openbare ruimte in Hof van Twente kunt u op dezelfde manier blijven doen. U kunt dit doen op de volgende manieren:

- telefonisch, via telefoonnummer 0547 – 858585

- via een WhatsAppbericht: telefoonnummer 06-57813491.

Voor meer informatie over Gildebor: klik hier om naar de website van Gildebor te gaan.

Container niet geleegd?

  • Bel Twente Milieu
    0900 – 85 20 111 (€ 0,05 p.m.)

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/meldingen-openbare-ruimte.html