Meldingen openbare ruimte

De gemeente is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte. Heeft u een kapotte lantaarnpaal gezien? Ligt misschien een stoeptegel los of is het wegdek beschadigd? Kunnen de afvoerputjes en kolken het regenwater niet meer aan? Dan kunt u dit op verschillende manieren aan ons doorgeven.

Melding doen?

Meldingen kunnen digitaal doorgegeven worden met het digitale formulier of de knop "digitaal melden" hieronder. 

Meldingen kunt u ook via Whatsapp aan ons doorgeven. Ons Whatsapp nummer is 06-57813491.
Het is voor ons prettig wanneer u een foto meestuurt. Als u wilt weten wat er met uw melding is gedaan, dan verzoeken wij u ook uw e-mailadres erbij te vermelden. 

Soorten meldingen

Hieronder vindt u per soort melding wat u bij de gemeente kunt melden, wat u van de gemeente mag verwachten en hoe de gemeente uw melding oplost. De tijd waarin wij uw melding afhandelen is afhankelijk van het type melding en eventueel gevaar voor de omgeving. Op het moment dat wij uw melding in behandeling nemen, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging inclusief de datum waarop uw melding moet zijn afgehandeld.

Via Milieuklacht melden kunt u overlast of gevaar van geluid, geur, stof of een andere milieuverontreiniging door bedrijven en horecagelegenheden doorgeven.

Container niet geleegd?

  • Bel Twente Milieu
    0900 – 85 20 111 (€ 0,05 p.m.)

Geef uw reactie over deze pagina

https://www.hofvantwente.nl/actueel/meldingen-openbare-ruimte.html